Tips om succesvol shemales te daten.

Wanneer je een shemale date, moet je het op dezelfde manier benaderen als je met iemand anders zou daten. Maar dat is gewoon niet de samenleving waarin we vandaag in leven (hopelijk komen we er snel). Als het gaat om een eerste trans-date, moet je enkele tips overwegen, zodat je je kans op succes kunt vergroten.

Kies een goede locatie

De locatie van de eerste date is een van je eerste grote overwegingen die je moet nemen. Waar ga je heen?

Omdat het een eerste date is, moet je in ieder geval in het begin lawaaierige omgevingen vermijden. Disco’s zijn geweldig en misschien moet je de eerste date in de buurt van een disco plannen, maar in eerste instantie ga er niet heen. Leer eerst je date kennen. Ontwikkel een comfortniveau. Daarna kun je doorgaan naar sexy, zweterig dansen. Het is misschien geen slecht idee om een eerste ontmoeting in een caffee te overwegen. Maar bestel dan geen alcohol. Ja, ik weet het, zonder alcohol kan dit moeilijk lijken, maar je komt er wel overheen. Misschien een extra kopje koffie!

Ga niet super sletterig …

Ik snap het, je wilt een shemale neuken. Maar onthoud dat dit een eerste date is. Je kunt deze shemale ontmoeten en besluiten dat ze niets voor jou is. Ga niet in een positie die u misschien niet wilt. Shemale sexdating heeft vele profielen, het zal prima zijn om terug naar huis te gaan en nieuwe profielen te zoeken als je date mislukt. Kleed je casual, tenzij jullie het over iets anders eens zijn.

Behandel je shemale als een vrouw

Ik hoef je dit niet te vertellen, maar ik vind wel dat het gezegd moet worden.

Een transgendervrouw is een vrouw en ze wil dat je haar zo behandelt. Dat betekent voor haar de deur openen en de rekening voor het diner betalen.

Als je hierin faalt, is de kans op shemale-seks veel kleiner. Het is hetzelfde in traditionele dating, waarom zou dit allemaal anders zijn bij een shemale?

Ondervraag uw shemale niet …

Als je je gaat gedragen als een trans fan of een fetisj-man, kan je uw shemale afschrikken. Dat komt omdat de transgemeenschap gewend is om behandeld te worden als speelgoed en fetisjen. Ze willen niet nog eens een slechte date toe te voegen aan hun lijst. Als je te veel transvragen stelt, lijk je misschien een rare fan van shemales.

Word niet super dronken

Uiteindelijk, als je overdreven dronken bent op een eerste shemale-date, kan je angstig lijken over het feit dat je date transgender is. Je wilt dat bericht niet verzenden. Je moet kalm en cool overkomen, alsof je echt deze shemale dating een kans wil geven.

Bovendien duidt overdreven drinken op een gebrek aan controle en zal u misschien te veel persoonlijke informatie te vertellen. U kunt uw shemale-date beledigen. En dat is voor niemand goed.

Conclusie

Ja, je wilt seks hebben met een trans vrouw. Maar je shemale behandelen als een fetisj-object zal je date verpletteren. Kies locaties die niet erg luidruchtig zijn, zodat je je shemale kunt leren kennen. Interview haar niet over elk aspect van haar trans-leven, dat zal na verloop van tijd naar buiten komen als jullie elkaar beter leren kennen.