Mijn secetaresse is een Shemale.

Ik ben Simone 39 jaar. Lang zwart haar en een stevige C-cup. Heb lekkere volle billen en een kutje wat ik graag verwen. En voor het eerst heb ik geneukt met een shemale!

Op kantoor is het nog steeds heel druk, al een geluk heb ik een pracht assistente Lilly 22 jaar. Alles zou ze doen voor mij. Overwerken. Eten halen of me naar een klant voeren alles doet ze. Wel denk ik dat ze lesbisch is want ze kijkt me soms aan of andere collega’s en zie ik haar staren naar hun kontjes of borsten. Ik ben hetero mijn ex-man is ervandoor gegaan met zijn jonge secretaresse. Veel spijt heb ik daar niet van want hij zorgde toch niet goed voor mij.

Mijn irritante wekker loopt veel te vroeg af. Pfff weer een drukke dag vol met papieren invullen en de klanten helpen met hun leveringen. Ik loop naar de badkamer en net dat ik op het punt sta om onder de douche te gaan. Wordt er aan de deur gebeld. Het is Lilly al. ‘’Neem maar een tasje thee ik ga nog juist douchen’’ ‘’Oké is goed.’’ Zegt ze opgewekt. Ik probeer me zo snel mogelijk te wassen, maar ik heb zo een zin ik wil me lekker vingeren. Al maanden staat mijn kutje droog ze wilt zo graag geneukt worden. Even glijd ik met mijn vinger over mijn nat kutje. ‘’Mmmm voelt zo lekker.’’ Ik stap uit de douche dat ik uitglijd op de vloer en met een bonk val ik op de vloer.

‘’Gaat het?’’ ‘’Nee ik ben gevallen.’’ Lilly komt binnen en ze helpt me met opstaan. Haar handen houden mijn billen vast tot ik rechtsta. Het voelt wel goed haar aanrakingen maar ik wil een piemel. Ze bekijkt mij door de spiegel en mijn tepels worden hard. Mijn kutje smacht nog steeds en ik wiebel ongecontroleerd met mijn volle billen. Haar handen rusten aan mijn zijde en ze helpt me met mezelf aftedrogen. Haar handen gaan overal mijn tepels krijgen geen rust en ze kneedt mijn billen. Ik wil kreunen maar dit moet stoppen. Want ik ben toch hetero? ‘’Mijn broek is helemaal nat.’’ Zegt Lilly. Ik voel dat ze zich tegen me aandrukt en ze doet haar broek uit. ‘’Wat is dat?’’ Ik durf niet te kijken, want ik beeld het mij maar in. Het lijkt of ik een piemel tegen mijn billen voel.

Weer voel ik het! Haar handen gaan vol over mijn billen zo richting mijn kutje dat kleddernat staat. Ik wil stop zeggen, maar dat gaat niet. Weer voel ik iets. Het glijdt tussen mijn billen en ze doet mij een beetje omhoog dat ik iets voel prikken tegen mijn schaamlippen. Het glijdt 15 cm in mij en ik weet niet wat te doen. Ik wil kreunen, ik wil roepen, ik wil genieten. Ze drukt zich tegen me aan en het glijdt in en uit mij ze klopt het tegen mijn bil en ik durf eindelijk kijken. Geschrokken draai ik mij om en Lilly staat voor me met een 15 cm grote piemel. Haar eigen tepels prikken door haar blouse. ‘’Sorry!’’ Zegt ze. ‘’Je hebt een piemel?’’ ‘’Ik was een jongen, maar ik ben nu een meisje enkel mijn piemel is nog echt.’’

Ik kijk haar geschrokken aan. De piemel staat wild te kloppen en mijn eigen kutje stroomt over na maanden is ze nog eens geneukt. Maar dit had ik nooit durven dromen. Waarom ik het deed weet ik niet maar mijn hand ging over de kloppende piemel en ik rukte er aan. ‘’Mmmm Simone….’’. Ik voel de piemel pulseren en voor ik het besef spuit ik slierten sperma op mijn lijf. Wild ruk ik haar piemel. Ze kreunt het uit en vraagt om te stoppen. Maar ik wil niet stoppen ik wil neuken. Mijn kutje smeekt om sperma! Ik blijf wild rukken tot de piemel weer stijf staat. ‘’Neuk me alsjeblieft.’’ Smeek ik terwijl ik mij goed zet tegen de kast. Lilly slaat haar piemel tegen mijn billen en ik voel hem over mijn billen zo naar de ingang van mijn kutje.

Ik doe mee en hij glijd zo in mijn kutje. Ik kreun luid en geniet van het geneuk. Ze trekt me verder achteruit en ik open meer mijn benen ik voel haar ballen tegen mijn lijf en de piemel gaat hard en wild in mijn kutje. Ze legt haar bijna op mijn rug en duwt me lager. Haar tepels voel ik tegen mijn rug en de piemel gaat als een wilde in en uit mijn kutje. Ze verzwakt en ik voel een orgasme aan komen. Lilly blijft stil staan en met ik klaar kom voel ik eindelijk sperma in mijn kutje spuiten. We kreunen het uit en met een kreet kom ik nog een keer klaar op de verslappende piemel. Op mijn knieën zit ik voor Lilly en ze zegt: ‘’Pijp me schoon.’’ Ik doe wat ze mij vraagt en zo goed mogelijk pijp ik de slappe piemel.

“Ik wil je helemaal sufneuken! Maar we moeten nu echt wel vertrekken” Zegt ze We kleden ons aan en met nog amper tijd over zitten we in de wagen richting het werk. Ik kijk steeds opzij en de gedachten dat onder haar jurkje die lekkere piemel verscholen zit maakt mij helemaal gek! “Oei even snel tanken!” Ik kijk en we staan aan de pomp te wachten. Ze kijkt naar mij en ik kijk naar haar. Ze wriemelt aan haar kruis en onder haar jurkje groeit die lekkere piemel. Met een smachtende blik kijk ik haar aan en ze rijd tot achter het gebouwtje. Ze haalt haar 15cm piemel tevoorschijn en ze zegt: “Klim er maar op!” Ik kijk eerst in het rond en mijn geilheid neemt de bovenhand.

Ik doe mijn slipje opzij en ga mee op haar stoel zitten de doet de stoel achteruit en het stuur klemt tegen mijn billen aan. Lilly ontbloot mijn borsten en zuigt aan mijn tepels. “Laat mij je neuken!” Fluistert ze geil in mijn oor. Ik ga tot zover ik kan over de piemel en Lilly kreunt luidop. “Hmmm het spant zo!”. Voorzichtig ga ik op en neer en aan Lilly haar gezichtsuitdrukkingen maak ik uit dat ze op klaarkomen staat! Ze zuigt maar aan mijn tepels en ook ik heb echt niet veel meer nodig. ‘Hmmm ooooh!” De piemel verdikt en ik val haast naast de stoel omdat ik een heftig orgasme krijg!

Lilly laat mij nog een keer op en neer gaan en met hevig getril pompt ze haar zaad diep in mijn kutje! We kijken elkaar aan en ik klauter van de piemel. Mijn tepels zijn gevoelig net als mijn kutje. We fatsoeneren ons en rijden naar het werk! Het was een ervaring die ik nadien nog veel meer beleefd heb!